Follow

Saturday, 24 December 2011

welcome to school

haish -.- pejam celik , pejam celik dah nak sch kan ? hmm :( rase malas ohh nak pergi school , mcam nak cuti lagi jea . arghh !! bosan betul laa tapi aku miss kad membe aku , nak meet dorg . takpe laa time sch nanti aku buad cuti sendiri . hikhok^^v jahad sudah . hee~ biar laa orang nak cakap ape pon . ade aku kesah ? jaga tepi kain sendiri sudah laa ye . harapmaklum :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Tuesday, 13 December 2011

my new sister

13/12/2011 nice date right ? ouch , Nur Aryana Irdina reals names :-] baru jea lahir ;-] hikhok ^^v happy gegilea siot , tapi kan ade satu hal yang aku tak berapa nak happy laa guys :( #cehh! tangkap pilu
Ramai cakap adik aku lagi cumil dari aku , HUHU :( seriously sedih , takut nye kalau-2 semua sebok dengan adik aku , habis aku mcam mane ? :( papa mesti manja-manja kan dia dari aku . hmm :-( ini yang takde mood nyh , takpe laa kalau papa manja kan Irdina , myhusben laa yang kene manja kan aku en ? hikhokk ^^v

#iloveyou Nana <3 (Nur Aryana Irdina)