Follow

Saturday, 24 December 2011

welcome to school

haish -.- pejam celik , pejam celik dah nak sch kan ? hmm :( rase malas ohh nak pergi school , mcam nak cuti lagi jea . arghh !! bosan betul laa tapi aku miss kad membe aku , nak meet dorg . takpe laa time sch nanti aku buad cuti sendiri . hikhok^^v jahad sudah . hee~ biar laa orang nak cakap ape pon . ade aku kesah ? jaga tepi kain sendiri sudah laa ye . harapmaklum :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Tuesday, 13 December 2011

my new sister

13/12/2011 nice date right ? ouch , Nur Aryana Irdina reals names :-] baru jea lahir ;-] hikhok ^^v happy gegilea siot , tapi kan ade satu hal yang aku tak berapa nak happy laa guys :( #cehh! tangkap pilu
Ramai cakap adik aku lagi cumil dari aku , HUHU :( seriously sedih , takut nye kalau-2 semua sebok dengan adik aku , habis aku mcam mane ? :( papa mesti manja-manja kan dia dari aku . hmm :-( ini yang takde mood nyh , takpe laa kalau papa manja kan Irdina , myhusben laa yang kene manja kan aku en ? hikhokk ^^v

#iloveyou Nana <3 (Nur Aryana Irdina)

Saturday, 19 November 2011

zack nizamm

now , aku nak story 'bout lelaki yang kad atas nieh , zalnizzam truthly names (:
act dia nieh playboys tahap kambingg , menggelabah kate tak percaya perempuan lastly kau yang game perempuan , patut lah ramai girls yang game kau sebab perangai kau mang playboy , kau guna kan kehenseman kau tuh untuk memikad perempuan . ohh ! shitt lah kawan :p
aku engad kau baik rupe nyee perangai kau . ya allahh ! kenapa kau sorok en kebenaran ? kalau kau betul sayang BINI kau just terusterang tak payah nak belagak baik bagai -.- kau nieh FAKE kau tuh ! depan bini BAIK , belakang mcam SETAN ! kau nieh mang tak guna . untuk pengetahuan kau , aku baik dgn kau sebab nak phyco kau jea ! Bini kau yang kau sanjung sangat tuh , kau pk aku batak ? sorrylaabroo ! bini kau bukan level aku laa ..

#malas nak story banyak pasal kau , buad tambah dose aku jea

Friday, 18 November 2011

Cuti sekolah

Hmm , dah start cuti sekolah sudeh , adoy^^ kejap jea en ? Time sch sebok nak cuti bilea dah cuti sebokk nak sch , mcam gampang ! Btw , renduu kad sch , kad cikgu and kad membe-2 gedik aku ! Ade yang nak pindah --' semakk nak pindah-2 dok jea aa sch tuh! Gedik nak pindah' sedihhhhh ~ hikhok :')
Aku sebokk rendu kad dorg , dorg rendu aku keh? Ahaks :)

Sekian ~~

Saturday, 8 October 2011

Abg tersyangg



Al-kisah , bermula story best gila 'bout abg kesayangan saya :)
Name nye Muhd Amar Amin just call him amar@kimo for short stayin at banturaz , form4 jea ..
Saya syangg dia sangat-2 , dia yang terbaik dalam hidup saya :) 
act dulu aku benci dia gegila :p hmm -.- tapi skrg aku sayang sangat kad dia :) syangg yang teramat sangat , aku taksuke dia ade adek ankad lain !! teramat lah tak suke , aku Jeles , siyez tak tipuu ~
aku taktahu mcam mane nak cakap mcam mane aku syangg dia . syangg dia gegila babieh doh ! dia nieh suke marah-2 , tape aa terima seada nye :)


#Adek sayang abg , adek tamao hilang abg , abg sendiri tahu mcam mane adek syang abg kan ? adek tanak abg ade adek lain selain adek , Adek syangg abg sangat ;)
IloveyousoodamnmuchhAbg <3