Follow

Sunday, 1 September 2013

my cintahati :)

hello :) aku ada sorang bf . hee~ nama bf aku hasnol haffiz :3 aku kenal dia , awal tahun 2013 time tu bestie aku dura nak kenalkan aku dgn sorg kawan dia tiba2 aku terpandang kat sorang lelaki pakai spek , dalam hati "handsomenyaaa" tengah dok usha mamat tu tiba2 membe aku dia dah ada tunang :( sedihh beb! start tu, dia la crush aku selama 5bulan :) kitaorang kenal pun sbab bestie aku ni tolong , aku dgn hasnol ni pun berwhatsapp pagi petang siang malam , non-stop :) mcam-mcam yang kitaorang borak kan. sampai satu hari dia nak pergi singapore , and dia punya teman tapi mesra teman kan , hati aku sakit sangat , start tu aku hilangkan diri selama 3hari . sehari sebelum birthday aku , dia wish aku , dia nyanyikan lagu birthday utk aku nthen he said "happy birthday sayang" ohwow! happy sangat tapi aku tak pernah letak apa-apa harapan .

11/05/2013

bestie aku call , dia ckp hasnol takkan balik kl selagi aku tak terima dia . haha firstly aku tergamam , terkejut , tak sangkaa and at the same time aku terlalu takut ~ :( time hasnol call pun gagap je nak jawab , and last kitaorang couple , bulan pertama kitaorang okay je tapi perasaan sayang tu tak sampai tahap CINTA lagi :') tapi takpe kitaorang still try utk wujudkan perasaan tu . masuk bulan kedua kitaprang terlalu bahagia , teramat bahagia , perasaan sayang , kasih , cinta semua ada , sometimes ada jugak la gaduh pasal cemburu buta masing-masing tapi kitaorang still boleh handle :) masuk bulan ketiga dugaan yang tak terduga datang sampai hubungan kitaorang goyah , tapi disebabkan perasaan sayang tu ada kitaorang still cuba utk baiki balik hubungan ni :') sampai satu tahap kitaorang bergaduh , teruk sangat , sampai aku sendiri tak tahan , dia pun sama kitaorang decide utk buat haluan masing-masing :"( aku redoo , seminggu lepastu kitaorang back and luahkan apa yang terpendam and now kitaorang happy sangat :) so hope takda siapa yang kacau relay ni okay ? :*

Monday, 28 May 2012

my sweet girlfriend

 
she's my bestie , friend  . sister , enemies at the same time --'
i really-2 love her . dia aa segala-2 aa bagi aku . kalau aku jatuh dia yang bangun kan aku . kalau aku lemah dia yang kuatkan aku . kalau aku salah dia yang betul kan aku . dia terlalu sempurna untuk aku . kenapa kebahagiaan tak berpihak kat dia ? aku sedihh sangat bila tengok airmata dia jatuh . and aku gembira tahap babieng bila tengok senyuman and gelak tawa dia <3 dia selalu mengalah dgn akuu . kalau berdebat dia akan mengalah dgn aku . dia berfikiran terbuka and meatured . dia seorang yang caring , loving , understanding and jenis huha huha :D #korang tahu kea huha tuu ape -,-
aku dgn dia tak bnyak persamaan . contohh nyea dia ladies aku rempitt . kfoinee sedaaarrr </3
kalau nak keluar dgn dia mesti dia suruh dress ladies , aku mane pandai lahh bingai ! hobi dia menanges jea . itu jea lahh part time diaa . full time keje dia novel . kalau daa bace novel org kutuk dia pun dia tak denga !
dia nyh kuat cemburu ! aku berpeluk dgn org lain pun dia tarik-2 akuu . gelabah kan --'
i think tuu jea kot yang dapat aku share . iluppchiuyy :*

Saturday, 24 December 2011

welcome to school

haish -.- pejam celik , pejam celik dah nak sch kan ? hmm :( rase malas ohh nak pergi school , mcam nak cuti lagi jea . arghh !! bosan betul laa tapi aku miss kad membe aku , nak meet dorg . takpe laa time sch nanti aku buad cuti sendiri . hikhok^^v jahad sudah . hee~ biar laa orang nak cakap ape pon . ade aku kesah ? jaga tepi kain sendiri sudah laa ye . harapmaklum :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Tuesday, 13 December 2011

my new sister

13/12/2011 nice date right ? ouch , Nur Aryana Irdina reals names :-] baru jea lahir ;-] hikhok ^^v happy gegilea siot , tapi kan ade satu hal yang aku tak berapa nak happy laa guys :( #cehh! tangkap pilu
Ramai cakap adik aku lagi cumil dari aku , HUHU :( seriously sedih , takut nye kalau-2 semua sebok dengan adik aku , habis aku mcam mane ? :( papa mesti manja-manja kan dia dari aku . hmm :-( ini yang takde mood nyh , takpe laa kalau papa manja kan Irdina , myhusben laa yang kene manja kan aku en ? hikhokk ^^v

#iloveyou Nana <3 (Nur Aryana Irdina)

Saturday, 19 November 2011

zack nizamm

now , aku nak story 'bout lelaki yang kad atas nieh , zalnizzam truthly names (:
act dia nieh playboys tahap kambingg , menggelabah kate tak percaya perempuan lastly kau yang game perempuan , patut lah ramai girls yang game kau sebab perangai kau mang playboy , kau guna kan kehenseman kau tuh untuk memikad perempuan . ohh ! shitt lah kawan :p
aku engad kau baik rupe nyee perangai kau . ya allahh ! kenapa kau sorok en kebenaran ? kalau kau betul sayang BINI kau just terusterang tak payah nak belagak baik bagai -.- kau nieh FAKE kau tuh ! depan bini BAIK , belakang mcam SETAN ! kau nieh mang tak guna . untuk pengetahuan kau , aku baik dgn kau sebab nak phyco kau jea ! Bini kau yang kau sanjung sangat tuh , kau pk aku batak ? sorrylaabroo ! bini kau bukan level aku laa ..

#malas nak story banyak pasal kau , buad tambah dose aku jea

Friday, 18 November 2011

Cuti sekolah

Hmm , dah start cuti sekolah sudeh , adoy^^ kejap jea en ? Time sch sebok nak cuti bilea dah cuti sebokk nak sch , mcam gampang ! Btw , renduu kad sch , kad cikgu and kad membe-2 gedik aku ! Ade yang nak pindah --' semakk nak pindah-2 dok jea aa sch tuh! Gedik nak pindah' sedihhhhh ~ hikhok :')
Aku sebokk rendu kad dorg , dorg rendu aku keh? Ahaks :)

Sekian ~~

Saturday, 8 October 2011

Abg tersyangg



Al-kisah , bermula story best gila 'bout abg kesayangan saya :)
Name nye Muhd Amar Amin just call him amar@kimo for short stayin at banturaz , form4 jea ..
Saya syangg dia sangat-2 , dia yang terbaik dalam hidup saya :) 
act dulu aku benci dia gegila :p hmm -.- tapi skrg aku sayang sangat kad dia :) syangg yang teramat sangat , aku taksuke dia ade adek ankad lain !! teramat lah tak suke , aku Jeles , siyez tak tipuu ~
aku taktahu mcam mane nak cakap mcam mane aku syangg dia . syangg dia gegila babieh doh ! dia nieh suke marah-2 , tape aa terima seada nye :)


#Adek sayang abg , adek tamao hilang abg , abg sendiri tahu mcam mane adek syang abg kan ? adek tanak abg ade adek lain selain adek , Adek syangg abg sangat ;)
IloveyousoodamnmuchhAbg <3