Follow

Monday, 28 May 2012

my sweet girlfriend

 
she's my bestie , friend  . sister , enemies at the same time --'
i really-2 love her . dia aa segala-2 aa bagi aku . kalau aku jatuh dia yang bangun kan aku . kalau aku lemah dia yang kuatkan aku . kalau aku salah dia yang betul kan aku . dia terlalu sempurna untuk aku . kenapa kebahagiaan tak berpihak kat dia ? aku sedihh sangat bila tengok airmata dia jatuh . and aku gembira tahap babieng bila tengok senyuman and gelak tawa dia <3 dia selalu mengalah dgn akuu . kalau berdebat dia akan mengalah dgn aku . dia berfikiran terbuka and meatured . dia seorang yang caring , loving , understanding and jenis huha huha :D #korang tahu kea huha tuu ape -,-
aku dgn dia tak bnyak persamaan . contohh nyea dia ladies aku rempitt . kfoinee sedaaarrr </3
kalau nak keluar dgn dia mesti dia suruh dress ladies , aku mane pandai lahh bingai ! hobi dia menanges jea . itu jea lahh part time diaa . full time keje dia novel . kalau daa bace novel org kutuk dia pun dia tak denga !
dia nyh kuat cemburu ! aku berpeluk dgn org lain pun dia tarik-2 akuu . gelabah kan --'
i think tuu jea kot yang dapat aku share . iluppchiuyy :*

No comments:

Post a Comment