Follow

Sunday, 1 September 2013

my cintahati :)

hello :) aku ada sorang bf . hee~ nama bf aku hasnol haffiz :3 aku kenal dia , awal tahun 2013 time tu bestie aku dura nak kenalkan aku dgn sorg kawan dia tiba2 aku terpandang kat sorang lelaki pakai spek , dalam hati "handsomenyaaa" tengah dok usha mamat tu tiba2 membe aku dia dah ada tunang :( sedihh beb! start tu, dia la crush aku selama 5bulan :) kitaorang kenal pun sbab bestie aku ni tolong , aku dgn hasnol ni pun berwhatsapp pagi petang siang malam , non-stop :) mcam-mcam yang kitaorang borak kan. sampai satu hari dia nak pergi singapore , and dia punya teman tapi mesra teman kan , hati aku sakit sangat , start tu aku hilangkan diri selama 3hari . sehari sebelum birthday aku , dia wish aku , dia nyanyikan lagu birthday utk aku nthen he said "happy birthday sayang" ohwow! happy sangat tapi aku tak pernah letak apa-apa harapan .

11/05/2013

bestie aku call , dia ckp hasnol takkan balik kl selagi aku tak terima dia . haha firstly aku tergamam , terkejut , tak sangkaa and at the same time aku terlalu takut ~ :( time hasnol call pun gagap je nak jawab , and last kitaorang couple , bulan pertama kitaorang okay je tapi perasaan sayang tu tak sampai tahap CINTA lagi :') tapi takpe kitaorang still try utk wujudkan perasaan tu . masuk bulan kedua kitaprang terlalu bahagia , teramat bahagia , perasaan sayang , kasih , cinta semua ada , sometimes ada jugak la gaduh pasal cemburu buta masing-masing tapi kitaorang still boleh handle :) masuk bulan ketiga dugaan yang tak terduga datang sampai hubungan kitaorang goyah , tapi disebabkan perasaan sayang tu ada kitaorang still cuba utk baiki balik hubungan ni :') sampai satu tahap kitaorang bergaduh , teruk sangat , sampai aku sendiri tak tahan , dia pun sama kitaorang decide utk buat haluan masing-masing :"( aku redoo , seminggu lepastu kitaorang back and luahkan apa yang terpendam and now kitaorang happy sangat :) so hope takda siapa yang kacau relay ni okay ? :*

No comments:

Post a Comment